Inschrijven

8 Juni 2024

Ons goed doel voor dit jaar!

Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld IJsselstein wil dat alle kinderen kunnen meedoen met een excursie, met sport, met school. Leergeld IJsselstein help met sportschoenen, muziekles of contributie als daar even geen geld voor is. Want kinderen die sporten zijn gezonder en maken nieuwe vriendjes. Muziekles helpt kinderen om hun creativiteit te ontwikkelen. En samen naar school kunnen fietsen, maakt dat je erbij hoort. Leergeld IJsselstein zegt: nú meedoen is stráks meetellen!

Gaan jullie de uitdaging aan?

Als team moet je samenwerken om de trofee binnen te kunnen slepen. En elk team dat denkt “we doen dit wel even” nou die spreken wij achteraf op de interview stand nog wel. Met een hoge snelheid, als het goed is, raas je over het water om binnen 1,5 minuut 250 meter af te leggen. Natuurlijk wil je dit niet missen. Maak er een bedrijfsuitje van of een gezellige zaterdag met de hele club of buurt.

Doe mee! Steun het goede doel en maak kans op €1000,-

 

Sponsoringformulier

Adres

‘’Door mee te doen steun je bovendien de stichting leergeld IJsselstein.’’

Wat is Drakenbootracen?

Op 8 juni 2024 houden we in IJsselstein voor het eerst een echte drakenboot race. Dat is een superfeestelijk evenement en traditie dat is komen overwaaien vanuit de Chinese cultuur.

Volgens eeuwenoude Chinese tradities strijden origineel uitgedoste teams tegen elkaar in echte drakenboten. Tromgeroffel bepaalt de snelheid en supporters moedigen hun team aan: een spannend en kleurrijk spektakel! 

Sponsoren