Ons goede doel voor dit jaar!

8 Juni 2024

Leergeld IJsselstein helpt en laat uw kind meedoen!

Steeds meer kinderen in Nederland kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld IJsselstein wil dat alle kinderen kunnen meedoen met een excursie, met sport, met school. Leergeld IJsselstein helpt met sportschoenen, muziekles of contributie als daar even geen geld voor is. 

Want kinderen die sporten zijn gezonder en maken nieuwe vriendjes. Muziekles helpt kinderen om hun creativiteit te ontwikkelen. En samen naar school kunnen fietsen, maakt dat je erbij hoort. Leergeld IJsselstein zegt: nú meedoen is stráks meetellen!

De Rotaryclub Lopikerwaard zet zich al meer dan 25 jaar in voor de lokale gemeenschap. Met zo’n 25 leden uit o.a. IJsselstein, Lopik en Oudewater, vormen wij een gemengde club van professionals met diverse achtergronden en expertises.

In tegenstelling tot wat de meeste mensen verwachten, is het geen mannenclub. De helft van de leden is vrouw.  Wij, als leden van Rotary, zijn niet alleen collega’s maar ook vrienden die eens in de twee weken samenkomen. Tijdens deze bijeenkomsten delen we niet alleen ervaringen uit onze diverse beroepen en branches, maar staan er ook boeiende activiteiten op het programma, variërend van beroepspraatjes tot inspirerende sprekers of bijzondere activiteiten.

Allen van ons voelen zich maatschappelijk betrokken en zijn daarom lid van onze club. Vanuit onze verschillende achtergronden met onze kennis proberen wij een bijdrage te leveren aan de maatschappij met onder andere hands-on activiteiten en fundraising. Het organiseren van het

Het organiseren van het Drakenbootfestival IJsselstein is voor 2024 het grootste evenement dat we organiseren en waarmee we geld inzamelen om de stichting leergeld IJsselstein financieel te kunnen ondersteunen. 

‘’Door mee te doen steun je bovendien de Stichting leergeld IJsselstein.’’

Sponsoren